wat kost psfoodandlifestyle

Wat kost

PS. food & lifestyle?

Maak jij de eerste stap naar jouw nieuwe levensstijl?

Samen gaan we aan de slag zodat jij je beter voelt, tevreden met je lichaam bent en trots bent op jezelf.

PS. Food &
Lifestyle

Je goed voelen’, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als coach kan ik je daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier.

De kosten van het PS. food & lifestyle program zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.

Als je overweegt om te starten maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag, maar indien je meteen begint verlengen we de tijd tot ongeveer een uur.  Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je € 13,50 per dag en ongeveer
€ 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Daarnaast is de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.

Ervaringen PS Food and lifestyle Beautyfarm LaSarel

De voordelen van

PS. food & lifestyle

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Gepersonaliseerde weekmenu’s
  • Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo effect
  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

Startpakket

PS. food & lifestyle

Vaak starten we met een starterspakket om je wegwijs te maken met het programma. Dit bevat 46 verschillende PowerSlim producten.

Je kunt dan ook meteen proeven wat je wel en niet lekker vind. Daar kan dan vervolgens rekening mee gehouden worden en dan krijg je meteen een goede kijk in het assortiment. Het toegevoegde weekmenu zal je hierin wegwijs maken.

Verder zit er in het starterspakket een gratis kookboek ter waarde van 19,95 euro met de meest heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn, een shaker, multi-vitaminen en acido slim (mineraal supplementen).

Het pakket is voor 7 dagen en bedraagt € 159,-

Daarna stellen we een weekmenu samen aan de hand van producten die jij het lekkerste vind. Gemiddeld besteed je tijdens de 1e strikte fase € 13,50 tot € 15,- per dag.

Om tot een goed resultaat te komen is de wekelijkse coaching geheel GRATIS bij minimale afname van 3 doosjes PS. Food & lifestyle producten

Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek middels onderstaand formulier.

Wie is je coach?

Ik ben Saskia van Ek-Lammers, jouw persoonlijke PS. Food & lifestyle afslank coach te Helmond, sinds 2012 begeleid ik mannen en vrouwen in mijn afslankstudio. Omdat ik weet dat voor heel veel, voornamelijk vrouwen , het gewicht een grote rol speelt, ben ik mij gaan verdiepen in verschillende afslank programma’s en ben ik, na het volgen van de nodige cursussen begonnen met PS. Food & lifestyle.
PS. Food & lifestyle helpt je om je streefgewicht te behalen én te behouden. Dat doe ik niet alleen als gecertificeerd PS. Food & lifestyle Voedingscoach uit Helmond, maar ook op basis van eigen ervaringen. Jaren terug heb ik – nadat ik eindeloos veel diëten had geprobeerd – zelf dit afslankprogramma gevolgd. Het resultaat was echt verbluffend. Er gebeurde iets me wat ik altijd had gehoopt dat zou gebeuren: ik raakte 10 kilo kwijt, die niet meer terug kwamen. Eindelijk!