Tienerbehandeling beautyfarm lasarel

Perfect Eyelashes

Wimperlift

Lash Lifting (wimperlift) is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. Beautyfarm LaSarel werkt met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve producten van Lash Elevation (mrs Highbrow) waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.
Als gecertificeerd wimperlift specialiste kijk ik welke maat krul het beste bij jouw wimpers en oogopslag past.
Als finishing touch kunnen de wimpers ook geverfd worden in een diep zwarte tint voor een perfecte, maar natuurlijke oogopslag. Zo lijken je wimpers ook nog eens langer! Totaal duurt de behandeling ongeveer 30-40minuten. Het resultaat van de Wimperlift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!

60 min / € 47,50

We offer a variety of treatments, choose the right treatment that suits you

Goed
om te weten

Lash Lifting zorgt voor een mooie krul en langer ogende wimpers, maar maakt de wimpers niet voller. Het resultaat is echter wel veel natuurlijker. Als je je gelifte wimpers voller wilt maken kun je 24 uur na de behandeling gewoon mascara gebruiken voor een dramatischer effect.